Allt fler svenskar kombinerar sina fritidsintressen med semesterresor, där de exempelvis fotograferar eller utövar en sport samtidigt som de besöker nya natursköna orter. Hit hör också golfare. Det finns många intressanta golforter att besöka både i Sverige och Europa, vilket innebär att det är en god idé att kombinera golfresan med camping.

För att kunna njuta av din golfsemester helt och fullt behöver du rätt utrustning. Hos Astro Sweden hittar du utekök som gör det möjligt att laga närande och god mat efter en dag på greenen. varje utekök kommer med många olika tillbehör som gör det möjligt för dig att laga dina favoriträtter. Du kan också beställa en mängd andra produkter härifrån som gör din golfsemester till en fantastisk upplevelse, som bekväma campingstolar, smörgåsjärn och solcellsladdare. Med rätt tillbehör kan du sitta i naturen och äta din egenlagade mat. Du känner den goda rökdoften och värmen från elden, samtidigt som du njuter av stämningen och lugnet.

 

Träna inför semestern

Att kombinera golfsemester med camping är ett bra sätt att hålla sig aktiv och verkligen utnyttja semestertiden till max. För att förbereda dig inför din semester kan du skaffa ett hemmagym, där du tränar upp alla muskler som krävs för att spela golf och för att göra spännande skogspromenader kring campingen. Yoga är också en bra träningsform, där du övar upp smidighet och mjukhet i kroppen, vilket kommer väl till pass när du är ute på en golfrunda under semestern.

Golfklubbar med camping

Det finns många svenska golfklubbar som gärna välkomnar spelare med campingfordon. De erbjuder plats för husvagn och husbilar, där det är möjligt att övernatta. För att höja bekvämligheten för gästerna finns också tillgång till restaurang, dusch och tilltalande naturmiljöer. Därför är det fullt möjligt att idag göra egna golfturnéer runt Sverige där du kuskar runt med din husbil eller husvagn till olika golfbanor, och provar på nya spel under hela semestern.

Om du är en nyfiken golfare som gillar att besöka varierande miljöer kan du göra upp en egen ruttplan och försöka hinna besöka så många svenska golfbanor som möjligt. Du behöver inte var medlem i de klubbar som erbjuder camping, men det kan vara en fördel när det gäller avgiften. Att övernatta brukar vara 30 procent billigare än camping, och för aktiva golfare som spelar är övernattningen oftast rejält billigare. Det kan vara klokt att ringa i förväg och ta reda på exakta priser utifrån dina förutsättningar och behov.